Press "Enter" to skip to content

Table View – 11 april 2024

Peter 6

Het is al meer dan een week geleden dat ik ons laatste reisverhaal heb gepubliceerd en dat had een reden. Er gebeurde namelijk niet zoveel de afgelopen week! Zo brachten we ruim een week door bij Lisa’s moeder en sliepen we veel. Lisa’s broer, schoonzus en zus bezochten haar moeder op zondag en bleven tot dinsdag dus er werd vooral veel gepraat over de kinderen en aanverwante zaken.

We hadden een prima lunch in Mosselbaai op maandag in een restaurant genaamd ‘de Jakhals’. Vreemde naam maar prima eten.

Lisa en ik praten veel over wat we de laatste paar weken zouden gaan doen. We hadden niet veel zin in camperen. Eigenlijk zijn we alletwee best vermoeid en dat komt doordat we weinig rust nemen tijdens de reizen en dat breekt op een gegeven moment op zeker als de wegen zo slecht zijn als hier in Afrika. Ik heb me dan ook een aantal dagen gewoon niet 100% gevoeld.

Dinsdag besloten we om een appartement te huren in Table View vlakbij Kaapstad en gewoon niks te gaan doen.

Vandaag, donderdag, wandelden we een beetje en morgen gaan we naar Robbeneiland varen om daar de vroegere gevangenis te bezoeken. Het appartement is niet groot maar lekker luxe met de winkels vlakbij en een prachtig uitzicht.

Farrah belde gisteren en die was gevallen met de fiets. Ze zag eruit als een slachtoffer van huiselijk geweld en daar had ze ook vragen over gekregen bij de Eerste Hulp!

 1. Flim Flim

  Lieve globetrotters: even een plek “to hang your hat”… wij hebben wat dat betreft niet te klagen… we hebben ruimte genoeg om ons heen, kunnen van 4 ruimtes gebruik maken om je terug te trekken, slaapkamer, kantoor Ton, de kleine en de grote ‘tempat’. Ik kan zelfs om m’n kleine lichtblauwe elektrische brommertje even boodschappen doen of even geld pinnen…
  Boy en Sarieke zitten nu op Lombok en beklimmen een vulkanische berg van meer dan 3000 meter… Ze komen eind van deze maand nog een paar dagen hierheen.
  Verder vervelen we ons beslist niet: we zijn alweer consultants geworden voor de lokale bevolking en voor onze vrienden Karin en Edwin. Details volgen later.
  Kantoor van Ton met nieuwe printer en nieuwe PC komt goed van pas.

  Pak jullie rust, dat heeft een mens nodig om dingen te verwerken… zoals een hert een rustig plekje zoekt om te herkauwen… (zie een mooi gedicht van Shiva Rae, herinner je je dat nog Lisa?).
  Liefs,
  Ton en Flim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *