Press "Enter" to skip to content

Table View – 22 april 2024

Peter 0

Het is nu maandag 22 april en ik ga zo een stukje wandelen hier in de omgeving. Vandaag is het een bewolkte dag maar het zal wel opklaren straks en dan wordt het lekker zonnig en 22-23 graden. Voor het appartement wordt er aan surfen gedaan in alle mogelijke vormen. Gisteren waren er 2-3 m hoge golven en deed men dus aan wavesurfen; vorige week was er veel wind en kon je spectaculaire stunts zin met kitesurfen. Best leuk!

Wandelen doen Lisa en ik apart omdat ons dit bevalt en omdat zij nog ligt te slapen ga ik als eerste om daarna heerlijk te gaan lezen.

Afgelopen zaterdag hebben we de BBQ van zwager Michael ingewijd en deze is goedgekeurd! Ik heb veel teveel vlees gegeten en daar heb ik nu, maandag, nog last van.

Lisa trekt veel met haar zus op en bezoekt ook vriendinnen en kennissen. Ook worden er familie betrekkingen en problemen uitgesproken en opgelost. Dat kunnen we doen omdat we deze drie weken op 1 plek blijven en onze rust pakken. Daarnaast heeft Lisa plannen voor haar verjaardag maar daar bemoei ik me niet mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *