Press "Enter" to skip to content

Hout Baai – 21 februari 2024

Peter 6

De eerste volle dag met Tom en Tamara is bijna voorbij. Het was weer een totale chaos….

Ontbijt vanmorgen was redelijk simpel omdat Tamara een lijstje had wat ze wilde hebben. Ze wandelde terug en verdwaalde behoorlijk.

Tom was veel chaotischer. Hij moest en zou een smoking jasje hebben, een broek en een overhemd. We zijn prima geslaagd al moest hij wel een lening afsluiten.

Lisa is inmiddels weer terug met goed nieuws over haar tante. Ze knapt aardig op maar of ze bij het huwelijk van Farrah zal zijn is erg twijfelachtig

Lisa en ik hebben Niels’ ouders maandag rondgereden over het schiereiland hier en hadden een ontzettend leuke ochtend waar we natuurlijk over onze kinderen hebben gepraat. Over de lunch zal Peter Rogge nog wel wat napraten want dat je zo goed kunt eten voor zo weinig…..

Bij terugkomst rond 3 uur in de middag was er een behoorlijke consternatie omdat een tweetal bruiloftsgasten geen pak bleken te hebben en dit doodleuk bij Farrah & Niels neer hadden gelegd. Tom had direct aangegeven dat wij dit gingen oplossen met als gevolg dat hij en ik die avond twee pakken hebben gezocht, gevonden, gekocht en laten afleveren. Even alle emotie opzij gezet en gehandeld in het belang van onze dochter en haar man maar we waren natuurlijk wel volledig over de zeik.

Later in de avond kwam zwager Michael langs met zijn vrouw Vanessa. Onwijs leuk om hem weer eens te spreken en te zien na 4 jaar.

Dinsdag was een rustdag voor mij. Ik merk dat mijn hielen door het dragen van sandalen behoorlijk geirriteerd raken en dat ik dus even normale schoenen met sokken aan moet doen. Ach het zijn zo van die ongemakken…

Vandaag, woensdag, was de eerste feestdag van het bruidspaar. Er werd ene cocktail party gehouden in The Bay hotel in Camps Bay tussen 3 in de middag em 10 uur in de avond. We zijn er met de camper heengereden en deze geparkeerd bij het hotel. Het feest was leuk met vele bekenden van beide kanten en landen. Er werd muziek gedraaid (te hard) en gedanst (erg leuk). We zijn om 9 u in de avond weg gegaan. Tom bleef nog even achter om voor iedereen vervoer te regelen naar huis. Goed gedaan Tom.

Morgen naar Mount Nelson Hotel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *