Press "Enter" to skip to content

Benia – 3 April 2023

Peter 4

 

Het weer is uiteindelijk beter geworden. Na een hoop regen in de nacht van zaterdag op zondag, werd het langzaam maar zeker droog, hoewel nog best koud. Maar dat is juist lekker wandelweer en dat hebben we dan ook gedaan zondag. We liepen naar het plaatsje Benia en vandaar gingen we met een smalle weg omhoog naar Pedroso dan ruim 250 m hoger ligt. Heerlijke wandeling hoewel de wegen wel steil waren. Ik heb een week of 4 geleden mijn rechterkuit geblesseerd en daar kreeg ik helaas weer last van bij deze wandeling dus het laatste stukje was best wel zwaar. Al met al ruim 11 km gelopen zondag.

Vandaag is het weer nog veel beter geworden met een stralend blauwe lucht en een wat hogere temperatuur en dus liepen we weer een stukje (bijna 6 km) naar het dorp om boodschappen te doen. Lisa liep nog een stukje omhoog richting een kerkje maar ze kon het uiteindelijk niet vinden en het was ook erg steil. We namen een welverdiende lunch met verschillende kazen en patat. Natuurlijk bestelde Lisa weer veel te veel en had daarna ontzettend veel spijt.

 

 

We liggen nu wat uit te buiken in en om de camper en denken na over onze bestemming morgen. Waarschijnlijk ergens bij La Coruna in de buurt maar dat zien we wel. Vanavond kijken we weer een Engelse detective, tenminste als we niet gebeld worden door onze kinderen over kapotte laptops of andere problemen. De kat Mickey had in Tom’s laptop scherm gebeten en nu is het dus stuk. Ja ja…..

 

  1. Erik Erik

    Jihaaa, en mét foto’s!!! Ziet er goed uit!

  2. Dirk Dirk

    Prachtige omgeving om te wandelen. Wij hadden er sneeuw vorig jaar…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *