Press "Enter" to skip to content

Alphen aan den Rijn – 28 april

Peter 4

We zijn net aangekomen in Alphen aan den Rijn na een rit van ongeveer 680 km, geheel over snelwegen en zelfs via (de buitenwijken van) Parijs (wat ik een vreselijke stad vind). De reis was verder erg voorspoedig en weinig vermeldenswaard behalve dat het slecht weer was en buitengewoon druk. De weg naar Antwerpen (vanuit Nederland) stond gewoon helemaal vast en ook verder noordwaarts was het druk.

We hebben de auto een beetje uitgeruimd en aangesloten op elektriciteit. Verder uitruimen doen we morgen wel. Volgende week laat ik de camper wassen bij een bedrijf dat hierin specialiseert (zit in Alphen) en donderdag 4 mei moet hij geïnspecteerd worden op lekkages bij de verkoper. Vrijdag stal ik ‘m dan wel denk ik.

We hebben 6104 km gereden deze vakantie en dat is best een stukje. Zoals gewoonlijk hebben we ons weer heerlijk aan elkaar geërgerd en het bekvechten ging ook weer prima. Zo verwonder ik me over Lisa’s capaciteiten om mij aanwijzingen te geven op de camping betreffende parkeren. Als ik daar naar zou luisteren……

Maar we hebben het hartstikke leuk gehad en hebben ontzettend mooie dingen beleefd. Het plan is om in september voor 3 maanden naar Afrika te vertrekken en ik ben bezig Lisa te overtuigen om in juli naar Zweden te gaan. Of dit gaat lukken….

Dit is (voorlopig) de laatste blog

  1. Erik Erik

    Welkom thuis!

    Dan ben ik wel benieuwd waar Lisa zich bij jou over heeft verwonderd…

    Leuke/mooie/interessante reisverslagen, waarvoor dank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *