Press "Enter" to skip to content

1 april, Dysselsdorp

Peter 11

Lisa en ik zijn inmiddels in Dysselsdorp aangekomen na een lange rit uit Kaapstad. Ik was behoorlijk moe van het rijden en sliep vannacht dan ook heel diep enigzins geholpen door een glaasje witte wijn.

Zoals beloofde nog een aantal foto’s van het feestje van zaterdag 30 maart waar Tamara, Anastasia en Angus de show stalen door te ‘twerken’. Er zijn filmpjes van maar deze zijn voor boven de 16!

Ook nog een foto van Lisa en Tom die een stukje de berg op zijn gaan joggen richting Chapman’s Peak.

Vorige week heeft neef Angus ook nog foto’s gemaakt tijdens de barbecue en ook die staan erbij. Peter en Rita, zoals jullie zien hebben Farrah en Niels een verrassing voor jullie!

Afgelopen week was heel erg enerverend voor iedereen en natuurlijk waren er de nodige strubbelingen maar die hebben we allemaal bijgelegd. Het hoort bij familie zullen we maar zeggen.

Vandaag gaan Lisa en ik de grafsteen voor haar zuster Dottie’s graf uitzoeken zodat deze volgende week geplaatst kan worden. Morgen gaan we onze koffers goed pakken voor ons vertrek woensdag richting Johannesburg.

Voor ons gaan de laatste 10 dagen nu in en ik word er best wat emotioneel van. Natuurlijk gaan we de familie hier verschrikkelijk missen maar we gaan ook de Nederlandse familie en vrienden weer zien en dat is fijn. Lisa en ik gaan nog een paar dagen samen doorbrengen onderweg naar Johannesburg (een kleine 1200 km hiervandaan) en dat vinden we stiekem wel leuk.

 

 1. Marleen De Moel Marleen De Moel

  Wat een heerlijke foto’s. En wat een rijkdom om zo een mooie familie om je heen te hebben.
  Ik begrijp je weemoed om dit alles achter je te moeten laten.
  Gr. Marleen

 2. rita rita

  Ik doe eerst een test, want mijn andere berichtenlukten nieter

 3. rita rita

  Joepie, gelukt! Lieve Peter dank voor je mooie blogs en foto’s en wens jullie een rustige reis terug. Jezelf herondekt en ik hoop dat je jezelf trouw kunt blijven als je terug bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *